top of page
  • Kirsi Lehto

TERVETULOA VAALISIVUILLENI!


Olen lupautunut Hämeenlinnan kuntavaaliehdokkaaksi Kokoomuksen listalla. Päätös ei tapahtunut yön yli vaan se tapahtui todella pitkän harkinnan tuloksena. Olen asunut Hämeenlinnassa jo yli kaksikymmentä vuotta, mutta aiemmin en seurannut politiikkaa juuri lainkaan. Jos ihan rehellinen olen, niin en edes lukenut Hämeen Sanomia.Minua pyydettiin Hämeen Sanomien Ajastin-kolumnistiksi jokunen vuosi sitten. Vaikka kolumnin tarkoitus ei ollut poliittinen, niin koin vähän velvollisuudeksi edes seurata mitä tässä kaupungissa tapahtuu. Aloin samalla seurata Hämeenlinnan politiikkaa, enkä aina niinkään positiivisin mielin. Löydät mielipiteeni niin kaupungin pysäköintijärjestelyistä kuin Myllymäen koulun lakkauttamisesta tästä blogista. Olen julkaissut blogissa uudelleen vanhat Ajastin kolumnit ja Hämeen Sanomissa julkaistut yleisönosastokirjoitukset.


Samoihin aikoihin siirryin Vantaan kaupungille töihin, ensin konsultiksi ja myöhemmin kaupungin työntekijäksi. Se aika on ollut todella silmiä avaavaa. Olen aina aikaisemmin ajatellut, että kunnissa ei tapahdu mitään kiinnostavaa ja kaikki tapahtuu aivan liian hitaasti. Voi kuinka väärässä olinkaan! Vantaan kaupunki on ollut ehdottomasti dynaamisin työympäristö, jossa olen koskaan ollut. Siellä on hyvä henki ja päätökset tapahtuvat nopeasti.


Olen joskus nuorena päättänyt, että en pitkällä tikullakaan koske politiikkaan. Miksi sitten muutin mieleni? Kuten moni lukijoistani tiedätte, olen aina ollut yhteisten asioiden hoitaja, niin koulussa, partiossa kuin työelämässäkin. Minua motivoi se, että asioita saadaan kuntoon tai edes piirun verran paremmaksi kuin aikaisemmin.


Viimeisinä vuosina kuntakentällä, olen saanut huomata, että ei se politiikka olekaan pelkkää sapelien kalistelua, vaan siellä voi saada tosi hienojakin juttuja aikaan. Hämeenlinna on upea kaupunki, ihana luonto, mahtava historia ja hyvä sijainti. Potentiaalia on vaikka mihin! Toisaalta on paljon asioita, joissa on kehitettävää. Olen tottunut tarttumaan toimeen ja niihin monimutkaisempiinkin haasteisiin, joten miksikäs ei?


Politiikassa ei voi onnistua yksin, vaan on kuunneltava muita ja tehtävä yhteistyötä. Myöskään valtuustoon ei ole oikoteitä, joten kaikki apu ja ideat ovat tervetulleita! Soittakaa rohkeasti tai laittakaa viestiä, jos voitte olla vaikka ihan pieneksikin avuksi. Tukitiimini voi ilmoittautua täältä.


Vielä lopuksi lämpimät kiitokset ihanalle kampanjatiimilleni kaikesta avusta tähän asti! 💚Ilman teitä kampanjointi olisi tosi tylsää ja myös ihan turha yritys. 

Tule seuraamaan, tykkäämään ja keskustelemaan kanssani vaalisivuillani Facebookissa.

Löydät minut myös Twitteristä, LinkedIn:stä ja Instagramista nimimerkillä @kalehto.


Blogin kuvan tiedot

Kuvaaja: Kirsi Lehto

Paikka: Evo, Hämeenlinna93 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page