top of page

liity mukaan tukijoukkoihin!

Olen Kokoomuksen ehdokkaana Hämeenlinnan kunnallisvaaleissa vuonna 2021. Liity mukaan tukijoukkoihini ja tule yhdessä rakentamaan tulevaisuuden Hämeenlinnaa! Lupaan myös vaalien jälkeen kuunnella tukijoukkojeni ajatuksia Hämeenlinnan kehittämisestä hämeenlinnalaisten hyväksi.

Voit auttaa kampanjassa pienesti tai isosti, ihan kuten juuri sinulle parhaiten sopii! Kaikki tuki on arvokasta ja tarpeen. Aiempaa kokemusta ei tarvita, halu osallistua riittää. Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä alla olevan lomakkeen. Kerro mitä haluaisit tehdä tai miten haluaisit auttaa. Voit auttaa esimerkiksi ryhtymällä julkiseksi tukijakseni tai suosittelijakseni. Voit myös liittyä kampanjatiimiin tai auttaa, esimerkiksi jakamalla mainoksia. Tukijalistan ja suositukset löydät täältä. Kaikki ideat ja apu ovat tervetulleita. Tule rohkeasti mukaan ja kutsu myös ystäväsi!

Seuraa ja tykkää myös Kirsi Lehto - kuntavaaliehdokas Facebook sivuani. Jaan siellä tietoa tulevista tapahtumista, vaaliteemoistani ja kerron muista ajankohtaisista asioista.  

Ilmoittaudu tukitiimiin tai ryhdy suosittelijakseni!

Lämpimät kiitokset tuestasi! Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

bottom of page